Anders denken, anders doen: makkelijker gezegd dan gedaan. Re:set Films opent je ogen. Door je te inspireren met mainstream films en verhalen van sprekers. Re:set Films presenteert een reeks filmavonden in Amsterdam waarin de verbeeldende kracht van film wordt gecombineerd met mensen en merken die het anders willen doen. Wij zijn een platform voor gamechangers.

Merken

Merken die een missie van 'change' hebben, krijgen een platform op de filmavonden.

Sprekers &

Storytellers

Sprekers laten je de film met andere ogen zien.

Pay What You Like

Re:set filmavonden zijn vrij toegankelijk, maar niet gratis. 

Fictie films

Wij geloven in de kracht van films om een boodschap over te dragen.

Contact

We vinden heel leuk om iets van je te horen. Bel of mail ons met vragen of opmerkingen.

24

#

DONDERDAG 26 SEPTEMBER

 20.00u — DINER va. 18u

@NewWerktheater

Oostenburgergracht 75, Amsterdam

THERE WILL BE BLOOD

In dit zeer bejubelde meesterwerk en Amerikaanse epos die je moet zien, schittert Daniel Days-Lewis, die voor zijn prestatie een Academy Award (Beste Acteur, 2007) won. Daniel Plainview en zijn zoon zijn zelfstandige oliehandelaren, op zoek naar een beter leven in Californië rond het begin van de twintigste eeuw. Ze worden uitgedaagd door een jonge predikant, Eli Sunday (Paul Dano), wiens eigen ambitie niet onderdoet voor die van Plainview. Hun strijd vormt het middelpunt van een enge, historische reis vol zwarte humor, naar een poel van krankzinnigheid.

large_there_will_be_blood_14_blu-ray__ed

JELMER

MOMMERS

Jelmer Mommers, correspondent Klimaat & Energie van De Correspondent koos deze film ‘omdat het een fantastische film is die alles zegt over hoe wij de afgelopen eeuwen met de aarde zijn omgegaan. Wij zullen ook moeten afrekenen met deze fossiele mentaliteit.’ In zijn inleiding wil Jelmer Mommers ons aansporen op zoek te gaan naar de Daniel Plainview in onszelf. Deze zomer werd Mommers’ boek ‘Hoe gaan we dit uitleggen’ uitgebracht. In dit boek beschrijft hij een van de grootste problemen van onze tijd: klimaatverandering. Een probleem dat bij de meesten van ons vooral een gevoel van machteloosheid oproept. Ten onrechte volgens Jelmer. 

RE:SET TAFEL

Onze bezoekers zijn onze vrienden en daarom nodigen we je graag uit aan onze Re:settafel. Schuif je ook bij ons aan? Samen eten we de dagspecial vis/vega à €18,50 waarna we met z'n allen van onze spreker Jan Dirk de Jong en de film genieten. Vooraf doen we een drankje aan de bar, uiterlijk om 18.30 uur gaan we aan tafel.

 

Reserveer hieronder je plekje aan de Re:settafel, we kijken ernaar uit je beter te leren kennen!

Natuurlijk kan je ook nog steeds je eigen tafel reserveren via dezelfde link ;-)

#20 video still.jpg
Rood # en datum.png
#21 video still.jpg
#19 video still.png
#16 video still.jpg
video still.jpg

17 OKTOBER

CIDADE DE DEUS

intro

JEROEN SWOLFS

#23 video still.jpg

RE:SET DOCS

13 OKTOBER

THE PLANET (2006)

Marc Redmeijer (Re:set Films)

21 NOVEMBER

RE:SET FILM

intro

SANDER DAEMS

Design by: Marie Deloffre

copyright 2019 - Re:set Films