Anders denken, anders doen: makkelijker gezegd dan gedaan. Re:set Films opent je ogen. Door je te inspireren met mainstream films en verhalen van sprekers. Re:set Films presenteert een reeks filmavonden in Amsterdam waarin de verbeeldende kracht van film wordt gecombineerd met mensen en merken die het anders willen doen. Wij zijn een platform voor gamechangers.

Merken

Merken die een missie van 'change' hebben, krijgen een platform op de filmavonden.

Sprekers &

Storytellers

Sprekers laten je de film met andere ogen zien.

Pay What You Like

Re:set filmavonden zijn vrij toegankelijk, maar niet gratis. 

Fictie films

Wij geloven in de kracht van films om een boodschap over te dragen.

Contact

We vinden heel leuk om iets van je te horen. Bel of mail ons met vragen of opmerkingen.

23

#

VRIJDAG 14 JUNI

 20.00u — DINER va. 18u

@NewWerktheater

Oostenburgergracht 75, Amsterdam

LEAVE

NO TRACE

In Leave No Trace houden tienermeisje Tom en haar vader Will zich al jaren schuil in Forest Park, een groot bos aan de rand van Portland, Oregon. Door een toevallige ontmoeting worden ze ontdekt, waarna ze uit het park verwijderd worden en in handen komen van de sociale dienst.

Ze proberen zich aan hun nieuwe omgeving aan te passen, totdat een plotse beslissing hen op een gevaarlijke tocht door de wildernis stuurt. Samen zoeken ze volledige onafhankelijkheid en zien zij zich gedwongen om hun tegenstrijdige wensen onder ogen te komen; aan de ene kant willen ze ergens bij horen, aan de andere kant hebben ze een sterke drang om op zichzelf te leven.

MUNDO 

RESINK

Mundo Resink leefde, reisde en werkte in 2016 tien maanden zonder geld. Niet om te bewijzen dat het kan of moet, zonder geld leven, maar omdat hij benieuwd was: 'Wat kom ik tegen, in mezelf en bij mensen die ik ontmoet, wanneer ik iets dat zó ons leven lijkt te beheersen een tijd niet aanraak?' Het experiment zou onderdeel worden van een grotere ontdekkingstocht naar wat het betekent om werkelijk, samen en met elkaar, op deze aarde te leven. En dat is een reis zonder einde.
Mundo schrijft, filmt en spreekt over wat hem sterkt om te leven voorbij 'ja maar' en 'zo is het nou eenmaal'. Als facilitator en coach helpt hij mensen, organisaties en systemen om hun relatie tot geld en daarmee wereld te transformeren. Vallend en opstaand gaat hij voor een maatschappij waarin leven voelt als Leven. Maar zijn grootste taak, zo heeft hij ontdekt, is ontleren wat hem ervan heeft weerhouden écht te zijn.

 

Meer informatie, filmpjes en blogposts vind je op AstronautenOpAarde.org.

Onze bezoekers zijn onze vrienden en daarom nodigen we je graag uit aan onze Re:settafel. Schuif je ook bij ons aan? Samen eten we de dagspecial vis/vega à €18,50 waarna we met z'n allen van onze spreker Jan Dirk de Jong en de film genieten. Vooraf doen we een drankje aan de bar, uiterlijk om 18.30 uur gaan we aan tafel.

 

Reserveer hieronder je plekje aan de Re:settafel, we kijken ernaar uit je beter te leren kennen!

Natuurlijk kan je ook nog steeds je eigen tafel reserveren via dezelfde link ;-)

#20 video still.jpg

RE:SETTAFEL

Rood # en datum.png
#21 video still.jpg
#19 video still.png
#16 video still.jpg
video still.jpg

Design by: Marie Deloffre

copyright 2019 - Re:set Films